Безжични Bluetooth слушалки Samsung Galaxy Buds / handsfree / - светло син

Цена: 128.00лв.

255.99лв.

Спестявате: 128.00

Намаление: 50%

Изчерпан

Наличност: Изчерпан

Артикулен номер: 148121

Описание

Безжични Bluetooth слушалки Samsung Galaxy Buds / handsfree / - светло син

 

 

Бързо сдвояване след изваждане от кутията
Просто отвори и сдвои. Galaxy Buds работят веднага след като ги извадиш от кутията, защото се свързват чрез Bluetooth с твоите Galaxy устройства, за да влезеш в ритъма за пълен успех.
Елегантен джобен дизайн за хората в движение
Просто ги пъхни в джоба си и тръгвай. Galaxy Buds се отличават с нов подобрен дизайн, благодарение на който са толкова компактни, че се събират удобно с останалите неща, които носиш. Освен това се предлагат в стандартни цветове, за да се слеят перфектно с ежедневието ти.
Нашата адаптивна технология за микрофон от следващо поколение изпраща фоновия шум назад в миналото. Galaxy Buds разпознават заобикалящата те среда и превключват между външни и вътрешни микрофони, за да изключат външните шумове от разговора ти.
Зареди и се потопи
С високоефективната микробатерия на Galaxy Buds ще се потопиш в любимите си мелодии в продължение на 6 часа без прекъсване, само с едно зареждане. А когато приключиш, Galaxy Buds използват Wireless PowerShare, за да се свързват безжично и да споделят заряд между устройства, съвместими с Galaxy power-share споделяне. И така, твоите Buds са винаги готови.

Сходни продукти

Последно разгледани