Регулируема спортна лента за ръка-калъф за Nokia Lumia 1520 - черна

Цена: 11.00лв.

22.00лв.

Спестявате: 11.00

Намаление: 50%

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 76083

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

Описание

Регулируема спортна лента за ръка-калъф за Nokia Lumia 1520 - черна
 
- Ако използвате смартфона си като MP3 плейър докато спортувате и не искате да го оставяте вкъщи, лентата за ръка е идеалното решение, за да ви даде практически възможност Вашия телефон да е близо до вас.
- Спортната лента е перфектният аксесоар за активния потребител на смартфон, като ви осигурява възможността за носене на Nokia Lumia 1520 в най-различни ситуации. Можете да тичате, да карате колело, повдигате и повече, без да изпускат и секунда от любимите си мелодии или да отговорите на важен разговор.
- Спортната лента е произведена от синтетичен материал с регулируема велкро презрамка  за практично закрепване на Вашия Lumia на ръката ви. Спортната лента е най-сигурния и удобен начин да слушате музика, докато изгаряте калории.
- Вашия Nokia е защитен докато карате велосипед, танцувате, бягане, тренирате и др., Не се притеснявате от случайни петна, надраскване и прах.
- Прозрачния протектор на лицевата страна, Ви позволява да виждате екрана лесно, без да е необходимо да изваждате апарата.
- С прецизни отвори за слушалки, ключ или други необходими аксесоари.
- Перфектен аксесоар за спортуващите притежатели на Nokia Lumia 1520

Сходни продукти

Последно разгледани