Силиконов калъф / гръб / TPU кейс за Realme C55 - черен със защита за камерата

Цена: 19.45лв.

38.90лв.

Спестявате: 19.45

Намаление: 50%

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 153493

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

Описание

Силиконов калъф / гръб / TPU кейс за Realme C55 - черен със защита за камерата

 

 

ОПИСАНИЕ

 

 

- Силиконовият кейс (гръб) TPU Silicone Soft Cover case за Realme C55 е предназначен да осигури защита на вашето устройство от надрасквания, удари и прах. Калъфът е изработен от мек, гъвкав и устойчив на износване TPU (термопластичен полиуретан) материал, който предлага добра амортизация при падания и удари.

 

- Този конкретен калъф е в черен цвят, който придава стилен и солиден външен вид на вашия Realme C55. Освен това, калъфът разполага със специално издадени ръбове около камерата, които предпазват обектива от надрасквания и удари, осигурявайки по-добра защита за камерата на устройството.

 

- TPU Silicone Soft Cover case осигурява пълна защита на гърба и страните на вашия Realme C55, като предпазва устройството от ежедневни износвания и драскотини. Калъфът е мек на допир и лек, като запазва тънък профил на устройството, което го прави лесен за поставяне и изваждане от джоб или чанта.

 

- Освен защитата, кейсът разполага с прецизни изрези за лесен достъп до всички бутони, портове и функции на Realme C55. Това ви позволява да използвате камерата, високоговорителя, свържете слушалки или зареждате устройството без да е необходимо да махате калъфа.

 

- Силиконовият калъф TPU Silicone Soft Cover case за Realme C55 съчетава защита, стил и удобство за вашето устройство. Важно е да отбележим, че въпреки че калъфът предлага защита, той може да не осигури толкова високо ниво на удароустойчивост, колкото калъфи с по-дебел и здрав дизайн. При избор на калъф, внимателно сравнете предимствата и недостатъците на различните типове защитни аксесоари, за да намерите този, който най-добре отговаря на вашите нужди и предпочитания.

Сходни продукти

Последно разгледани