Динозавър с криле ходещ с звук и светлини

Цена: 44.50лв.

89.00лв.

Спестявате: 44.50

Намаление: 50%

Изчерпан

Наличност: Изчерпан

Артикулен номер: 151370

Описание

Динозавър с криле ходещ с звук и светлини

 

   Фантастичен дизайн с функция за пръскане на мъгла: Динозавърът може да пръска мъгла с червена светлина на всеки няколко секунди, точно както огънят избухва от устата. В главата има вграден калъф за вода. Моля, обърнете внимание, че всяко пълнене с вода може да поддържа няколкократно пулверизиране, причинено от ограничение на обема на водата.

 

   Висококачествен материал: цялостното тяло е изработено от висококачествен екологичен ABS материал, а рогата и опашката са изработени от чист мек силикон, който няма да навреди на децата. Всички части са тествани по най-строгите стандарти за безопасност и качество, екологични, нетоксични поради нашия акцент върху предоставянето на висококачествени и безопасни играчки за деца. 

 

  Механичен външен вид с ярко движение: цялостното тяло е сглобено от много малки части с различни размери. Вратът и опашката му могат да се разклатят, крилата му да се люлеят, устата му да се движи, а здравите му крака с колела се разхождат с имитиращи динозаври. 

 

  Лесен за сглобяване: трябва само да поставите 3 AA батерии в кутията за батерията и да сложите крилата и опашката, да налеете вода в главата, след което да включите бутона за захранване. 

 

Внимание: за момчета и момичета на възраст 3+

 

Размери на продукта: 47x27x17,5 см.

 

Сходни продукти

Последно разгледани