Радиоуправляема каскадьорска кола MKB Crawling 360 Stunt Car

Цена: 89.50лв.

179.00лв.

Спестявате: 89.50

Намаление: 50%

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 153784

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

Описание

Радиоуправляема каскадьорска кола MKB Crawling 3-Round Stunt Car

 

ОПИСАНИЕ

Пригответе се за невероятни каскади с радиоуправляемата кола върколак 5588-710 2,4 GHz! Уникалният и зашеметяващ дизайн на тази машина ще ви пренесе в открития космос! Но нейната привлекателност не е само във външния вид. Основната характеристика на този върколак е неговият необичаен принцип на движение:

Колата може да се движи във всички посоки, карайки сърцето да бие по-бързо. Тя може да се завърти на 360 градуса дори докато се движи, създавайки прекрасни акробатични изпълнения. Благодарение на уникалните си възможности, може бързо да се върти около оста си, което добавя забавление към всяка игра. И най-интересното е, че тя може да преодолява високи хълмове и лесно да прескача препятствия, изненадвайки всички с умението си.

Невероятната кола върколак е оборудвана с четири големи колела с гумени гуми, които й позволяват да изпълнява страхотни трикове и предпазва тялото от евентуални повреди. Може да се използва на всякаква повърхност - никакво препятствие няма да спре този герой! И това не е всичко! Осветяването на купето на автомобила прави неговите трикове още по-ярки и вълнуващи, особено на тъмно или в затъмнена стая. Бъдете звездата на шоуто по всяко време и навсякъде!

Този впечатляващ върколак се управлява от дистанционно управление, което работи с 2 батерии AA 1.5V (не са включени). А самата машина работи от акумулаторна батерия, което я прави удобна и икономична. С обхват до 30 метра можете да покриете огромна площ и да контролирате тази мощна машина от всички страни

В комплекта ще намерите всичко необходимо за едно незабравимо приключение: кола, дистанционно, батерия и USB кабел за зареждане. Всичко, от което се нуждаете, за да започнете вашето вълнуващо шоу, вече ви очаква.

 

Сходни продукти

Последно разгледани