Силиконов калъф / гръб / кейс TPU Silicone Soft Cover case за Huawei P60 Pro - тъмносин със защита за камерата

Цена: 21.45лв.

42.90лв.

Спестявате: 21.45

Намаление: 50%

Изчерпан

Наличност: Изчерпан

Артикулен номер: 153467

Описание

Силиконов калъф / гръб / кейс TPU Silicone Soft Cover case за Huawei P60 Pro - тъмносин със защита за камерата

 

 

ОПИСАНИЕ

 

 

- Силиконовият кейс TPU Silicone Soft Cover за Huawei P60 Pro е предназначен за защита на телефона от удари, драскотини и прах. Той е изработен от гъвкав и устойчив на износване материал - силикон, който пасва перфектно на формата на Huawei P60 Pro.

 

- Калъфът предлага защита и на камерата на Huawei P60 Pro. Той е снабден с повдигната област около камерата, която предпазва лещите от директен контакт с повърхността, когато поставите телефона с гръбче надолу. Това помага да се предотврати драскането или увреждането на камерата и осигурява по-добра защита.

 

- Тъмносиният цвят на кейса е стилен и елегантен. Той придава на Huawei P60 Pro изтънчен външен вид и съчетава добре със стилът на телефона. Силиконовият материал осигурява приятен и удобен захват, предотвратявайки хлъзгането на телефона от ръката.

 

- Силиконовият калъф TPU Silicone Soft Cover за Huawei P60 Pro е лек, тънък и лесен за поставяне и сваляне. Той предоставя достъп до всички бутони, портове и функции на телефона, без да е необходимо да го сваляте.

 

- Общо взето, силиконовият калъф TPU Silicone Soft Cover за Huawei P60 Pro предлага ефективна защита, елегантен дизайн и удобство при използване. Той е практично допълнение към вашия Huawei P60 Pro, като предпазва го от ежедневни повреди и запазва неговия стил и естетика.

Сходни продукти

Последно разгледани