Стъклен протектор за дисплей 5D Full Privacy с цяло лепило за Samsung S24 Ultra - черен

Цена: 24.45лв.

48.90лв.

Спестявате: 24.45

Намаление: 50%

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 154192

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

Описание

Стъклен протектор за дисплей 5D Full Privacy с цяло лепило за Samsung S24 Ultra - черен

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- Дисплея на смартфона, се притъмнява при странично гледане и ще бъде напълно черен, когато се погледне отляво или отдясно при минимум 35-градусов ъгъл, благодарение на филтъра вграден в него.

- По този начин поддържате личния си живот на екрана в дискретност - скрит от тълпата в градски транспорт, заведения, кино и др.

- Дискретният скрийн протектор не нарушава видимостта при работа с телефона от моментния титуляр.5D протектор, който прилепва перфектно върху целият дисплей с по-плътно лепящо покритие Full Glue, което прави протектора по-устойчив и прилепва идеално към целия дисплей.

- Протекторът е от истинско темперирано ламинирано стъкло (триплекс), за да може при удар да не се разпръскват частици от него, а да остане в напукан вид, но съдържателно цялостно!

- Екстра защита и минимална щета при надраскване на протектора поради стъклената му структура!

- 100% чувствителност и деликатност при допир !

- Олеофобно покритие !

- Твърдост на повърхността 9Н *Протекторът има 9Н категоризирана твърдост, което означава, че може да издържа на драскотини от ножове и ключове, предлагащ превъзходна дълготрайност и защита от повреди.

- 5D Full Privacy стъклен протектор е висок клас стъклен протектор с незабележимо лепило по цялата повърхност на стъклото.

- Този стъклен протектор ще покрие всеки милиметър от вашия дипслей, дори и по извитите части.

- Създаден по изцяло нова технология от закалено стъкло с извитите краища, които покриват напълно дисплея на Вашия телефон.

- Този Privacy протекор притъмнява дисплея на смартфона при странично гледане и ще бъде напълно черен, когато се погледне отляво или отдясно при минимум 35-градусов ъгъл, благодарение на филтъра вграден в него.

- Съвместим модел: Samsung  S24 Ultra

 

Протекторът не е съвместим с пръстовия отпечатък.

Сходни продукти

Последно разгледани