Луксозен силиконов калъф / гръб / TPU кейс 1.8-2 мм за Xiaomi Redmi 12C - прозрачен кейс със защита за камерата

Цена: 19.45лв.

38.90лв.

Спестявате: 19.45

Намаление: 50%

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 153492

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

Описание

Луксозен силиконов калъф / гръб / TPU кейс 1.8-2 мм за Xiaomi Redmi 12C - прозрачен кейс със защита за камерата

 

 

ОПИСАНИЕ

 

- Луксозният силиконов кейс (гръб) TPU Silicone Case с дебелина от 1.8-2 мм за Xiaomi Redmi 12C е предназначен да осигури стил и защита на вашия телефон. Той е изработен от висококачествен TPU материал, който е гъвкав, устойчив на износване и предлага добра амортизация при удари.

 

- Този конкретен калъф е прозрачен, като позволява на оригиналния дизайн и цвят на Xiaomi Redmi 12C да се запазят. Прозрачният кейс ви позволява да покажете естетиката на устройството и да го защитавате едновременно.

 

- Калъфът разполага със специално издадени ръбове около камерата, които предпазват обектива от надрасквания и удари, осигурявайки допълнителна защита. Това предпазва камерата от наранявания и запазва качеството на снимките и видеото.

 

- TPU Silicone Case с дебелина от 1.8-2 мм осигурява пълна защита на гърба и страните на вашия Xiaomi Redmi 12C. Кейсът предпазва устройството от драскотини, прах и леки удари, запазвайки го в отлично състояние.

 

- Калъфът е снабден с прецизни изрези за лесен достъп до всички бутони, портове и функции на Xiaomi Redmi 12C, без да е необходимо да го махате от калъфа. Това ви позволява да използвате устройството пълноценно и удобно.

 

- Луксозният силиконов калъф TPU Silicone Case за Xiaomi Redmi 12C съчетава защита и стил, като предлага прозрачен и тънък дизайн. Той е подходящ за тези, които искат да запазят оригиналния външен вид на своя Xiaomi Redmi 12C, докато го предпазват от ежедневни увреждания.

Сходни продукти

Последно разгледани