Антигравитационна кола с дистанционно управление R-753S

Цена: 49.95лв.

99.90лв.

Спестявате: 49.95

Намаление: 50%

Наличност: В наличност

Артикулен номер: 151468

Наш оператор ще се свърже с вас в рамките на деня! (в работно време)

Описание

Антигравитационна кола с дистанционно управление R-753S

 

- Кола движеща се по стените и тавана, посредством вакумна технология. Вече земята не е единственото трасе, което Вашето дете може да покори.
- С антигравитационната количка, забавлението се умножава по дължините на стените и тавана !

- Създайте за своето дете дълго и смесено трасе - с препятствия както долу на земята, така и върху стените и таваните. С помощта на своето вакумно закрепяне, екшън колата ще се движи навсякъде където то пожелае.
- Страхотна алтернатива на класическите коли с дистанционно, с антигравитационната кола ще подарите на детето си една атрактивна игра.

- Колата може да се превърта на 360 градуса. Изключително атрактивна е за каране в затъмнено помощение, нейните фарове ще светя ефектно, осветявайки посоката на движение.
- Дистанционното управление дава възможност за контролиране на колата на дистанция от 10 метра. То се захранва чрез 2 броя батерии тип АА, а самата количка е с презаредима батерия, която се зарежда чрез устройство включено към комплекта.

- Закрепяща се навсякъде, антигравитационната екшън кола е идеалният подарък предлагащ забавна игра и вълнуващи моменти за Вашето дете.

Сходни продукти

Последно разгледани